Evenementen VPV Rotterdam

Om u een indruk te geven wat het betekent om lid te zijn van de Vereniging van Personen werkzaam in het Verzekeringsbedrijf volgt hierna een resumé van enkele van de in het verleden gehouden lezingen en excursies: De lezingen beginnen meestal rond 18.00 uur voorafgegaand door koffie en broodjes en afgesloten met een borrel waarbij er gelegenheid is tot napraten met sprekers en overige leden. Druk op één van de onderstaande buttons om een overzicht te zien van de gehouden en nog te houden lezingen en excursies. 

Webinar : Vitale mensen maken een vitale organisatie

donderdag 15 april 2021 om 15:00 uur

Vitale mensen maken een vitale organisatie.

Hoe houd je tijdens de pandemie werknemers vitaal en verbonden met je organisatie? Myra van Herwijnen van VLC & Partners en René Draaisma van a.s.r. Vitality zullen op 15 april om 15:00 uur hier met Bart Brenninkmeijer van Mercer Netherlands namens de VPV Rotterdam anno 1940 over in gesprek gaan.

De tijsduur van het webinar is ongeveer 50 minuten en na afloop heeft u extra inzichten in het belang van vitaliteit voor u en uw klanten. Daarnaast wordt u geinformeerd over een vitaliteitsprogramma dat medewerkers helpt met een gezondere levensstijl.

We zien u graag op 15 april, aanmelden kan via onderstaande link.

https://channel.royalcast.com/asrwebinars/#!/asrwebinars/20210415_1

 

Locatie Online
Docent Bart Brenninkmeijer

Kosten leden € 0,-
Kosten niet leden € 0,-
Minimum aantal inschrijvingen 1
Maximum aantal inschrijvingen 5000
Aanmelden
Terug