dinsdag 22 februari 2022

Webinar 'De Toegevoegde Waarde van de Collectieve Zorgverzekering''

Graag nodigen wij u uit voor een interessant webinar op 21 maart om 16:00 uur dat wij in samenwerking met Achmea en Mercer organiseren over de toegevoegde waarde van de collectieve zorgverzekering.

17 jaar na de invoering van de basisverzekering, waarmee het verschil tussen particulier en ziekenfonds kwam te vervallen, komt mogelijk ook de collectiviteitskorting per 1 januari aanstaande te vervallen.

Is dit een verstandig besluit? En waarom is een collectieve zorgverzekering meer dan alleen een kortingsstrik voor de bevoorrechte werknemer?

Foto: micheile || visual stories

vrijdag 15 oktober 2021

Webinar 'Kansen die de verharding van de zakelijke schadeverzekeringsmarkt biedt'

Op 21 oktober organiseren wij een webinar over 'Kansen die de verharding van de zakelijke schadeverzekeringsmarkt biedt!'. Een mooi en actueel thema waarover Bart Brenninkmeijer online in gesprek gaat met Sebastiaan Verbeek (Marsh) en Gerard Rooks (Voorzie, Achmea). 

Deelname aan het webinar is gratis! Om deel te nemen hoeft u op 21 oktober om 10.00 uur te klikken op de link voor het webinar

VPV Rotterdam

woensdag 25 november 2020

VPV Rotterdam op Linkedin!

Vanaf nu kunt u ons ook op linkedin volgen! Via onze pagina delen wij interessante ontwikkelingen met u en kondigen wij onze evenementen aan.

 

donderdag 18 april 2019

Themabijeenkomst “De vierde Industriële Revolutie: Welke effecten en ontwikkelingen zijn al te zien?”

De Vierde Industriele revolutie: Welke effecten en ontwikkelingen zijn er al te zien ?

dinsdag 12 februari 2019

De Vierde Industriele revolutie -- terugblik

De vierde industriele revolutie terugblik