Algemene informatie VPV Rotterdam

De Vereniging van Personen werkzaam in het Verzekeringsbedrijf Rotterdam, kortweg VPV Rotterdam, is op 26 oktober 1940 opgericht om de kennis van het verzekeringswezen en van de verzekeringswetenschap in de ruimste zin te bevorderen. Daarnaast heeft de vereniging een actieve rol in het stimuleren van de vakopleiding ten behoeve van het verzekeringsbedrijf en werkt aan het bevorderen van de vriendschappelijke verhoudingen in het verzekeringsbedrijf.

De vereniging heeft op dit moment ruim 200 individuele leden al dan niet via een bedrijfslidmaatschap en beschikt over de bijdragen van een aantal donateurs die een financiële bijdrage leveren ten behoeve van lezingen en andere evenementen. De donateurs, waarover u verder in deze website meer te weten kunt komen, kunnen worden gerekend tot het visitekaartje van het verzekeringsbedrijf.

Wie zijn nu lid van onze vereniging?

In feite iedereen, die werkzaam is in het verzekeringsbedrijf. Medewerkers van verzekeraars, medewerkers van het intermediair, de zelfstandige tussenpersoon, schade-experts, advocaten enz. Op de volgende pagina's kunt u meer lezen over lid worden, de voordelen van het lidmaatschap, de lezingen, de donateurs en andere evenementen. Kortom teveel om op te noemen.