Evenementen VPV Rotterdam

Om u een indruk te geven wat het betekent om lid te zijn van de Vereniging van Personen werkzaam in het Verzekeringsbedrijf volgt hierna een resumé van enkele van de in het verleden gehouden lezingen en excursies: De lezingen beginnen meestal rond 18.00 uur voorafgegaand door koffie en broodjes en afgesloten met een borrel waarbij er gelegenheid is tot napraten met sprekers en overige leden. Druk op één van de onderstaande buttons om een overzicht te zien van de gehouden en nog te houden lezingen en excursies. 

Webinar : Webinar toekomst Adviesvak

vrijdag 22 januari 2021 om 11:00 uur

Tijdens deze uitzending gaan we graag met u in gesprek over de trends die wij zien en hoe deze leiden tot een verbreding van het verzekeringsadvies vak. Denk aan: ‘het nieuwe pensioenakkoord (pensioenstelsel in transitie waardoor meer individuele keuzes voor werknemers) en het steeds langer doorwerken richting AOW/pensioendatum (hoe helpt de adviseur zijn werkgever zijn werknemers langer fit/vitaal te houden). We zien dat het advies zich verbreedt van alleen pensioen naar het totale arbeidsvoorwaardenbeleid en HR-beleid.

Bart Brenninkmeijer, Business Development Leader van Mercer Marsh Benefits™ vertelt over de veranderende vraag vanuit klanten en leden. Willem Wesselink, Directeur Marketing Pensioen van Nationale-Nederlanden geeft concrete voorbeelden van de ontwikkelingen en hoe NN data inzichten biedt en relevante dienstverlening ontwikkelt voor adviseurs en werkgevers.

De duur van dit webinar is een uur.

Programma:
11.00 uur: introductie Bart Brenninkmeijer Mercer Marsh Benefits™ over de trends in het adviesvak
11.20 uur: Willem Wesselink over verbreding adviesvak en toenemend belang data inzichten
11.50 uur: Beantwoording vragen (via chat) en afsluiting

 

Kosten leden € 0,-
Kosten niet leden € 0,-
Aanmelden
Terug