Archief evenementen VPV Rotterdam

Lezing : Save the date: dinsdag12 februari 2019

vrijdag 21 december 2018

De vierde Industriële Revolutie: samen ontdekken wat dit voor de Rotterdamse verzekeringsmarkt betekent

 

De technologische ontwikkelingen volgen elkaar steeds sneller op. Naast de zelfrijdende auto zal in Rotterdam ook de zelfvarende watertaxi je over de Maas vervoeren. Die je met je stem via de opvolger van de Uber App kunt boeken.

 

Niemand kan de toekomst voorspellen. Maar net als bij eerdere industriële revoluties zullen Rotterdam en de verzekeringssector ook uit de vierde bloeiend tevoorschijn komen. De impact op onze samenleving zal wederom groot en breed zijn en is al begonnen. Een mooi voorbeeld hiervan is de IoT academy die huist op de voormalige scheepswerf RDM.

 

Kennis, ervaring en visie delen is waarom de VPV Rotterdam in de vorige eeuw is opgericht en is nu belangrijker dan ooit. In 2019 gaan we in een serie van 3 evenementen de effecten en kansen van deze ontwikkeling voor de Rotterdamse verzekeringssector op een aansprekende en prikkelende manier concreet maken!

 

Het eerste evenement is op dinsdag12 februari 2019 van 18.00 tot 21.00 uur. Hou deze datum alvast vrij! Tijdens dit evenement vindt de uitreiking van de VPV Rotterdamprijs plaats en gaan we inhoudelijk met elkaar aan de slag over het thema:

 

“Strategische verkenning: Wat zijn mogelijke scenario’s voor de Rotterdamse verzekeringssector?”

 

Meer informatie over het programma en de inschrijving ontvangt u rond 15 januari van ons.

 

We hopen u uiteraard te ontmoeten!

 

 

 

Over VPV Rotterdam

 

Rotterdam heeft het grootste ecosysteem en is de grootste broedplaats voor ontwikkeling en vernieuwing van de Nederlandse verzekeringssector. Binnen dit ecosysteem is VPV Rotterdam dé ontmoetingsplek voor alle mensen uit Rotterdamse verzekeringsbranche met inhoudelijke sterke evenementen die je niet wilt missen.

 

Locatie

VNAB

Kosten leden

€ 0,-

Maximum aantal inschrijvingen bereikt.

Terug